Емо Чолаков избухна срещу предаването Ергенът“. Според бившия синоптик в

...
Емо Чолаков избухна срещу предаването Ергенът“. Според бившия синоптик в
Коментари Харесай

Емо Чолаков: Ергенът е пошло предаване! Отвратително е!

Емо Чолаков избухна против предаването " Ергенът “. Според някогашния синоптик в днешно време се лепят етикети на разнообразни излъчвания, без те да дават отговор на истината.

Припомняме ви, че той сега е водещ на друго любовно предаване в конкурентната NOVA – " Един за различен “. " То това е гениалното на нашето предаване. То е същинско любовно и сантиментално предаване, не е просто по този начин лепнат един етикет, както в последно време го вършат други малките екрани “, сподели Емо Чолаков за " Един за различен ".

С " най-романтичното “ предаване се озоваваме в един харем, дето един мъж целува всичко наред и в действителност тия женички не престават отново да се борят за сърцето му и това нещо се назовава романтика “, споделя той за конкуренцията ( " Ергенът “).

Чолаков е безапелационен, че шоуто, в което Виктор Стоянов търси любовта на живота си, е " просташко “. " Отвратително е “, добавя водещият. Според него предаване като " Ергенът “ не би трябвало да се назовава " сантиментално “, тъй като в него няма никаква романтика, написа varna24.bg.

Емо е доста отчаян, че с годините от ден на ден губим смисъла на думата " обич “. " Ние извратихме тази думичка и смисъла й “, споделя той. Според Чолаков значимо е по малкия екран да се демонстрират двойки като тези в " Един за различен “, където се вижда същинската обич, а не такива пошли излъчвания като " Ергенът “.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР