Емо Чолаков - едно от най-обичаните тв лица, съвсем скоро

...
Емо Чолаков - едно от най-обичаните тв лица, съвсем скоро
Коментари Харесай

Емо Чолаков се връща на екран

 Емо Чолаков - едно от най-обичаните тв лица, напълно скоро се завръща на дребния екран. Той още веднъж ще е водещ на “Един за различен " - занимателното риалити, което тества любовта на влюбени двойки. Макар от Нова тв към момента да не са удостоверили, че то ще има втори сезон, фотосите по предаването към този момент започнаха.

“Един за различен " е оповестено и в програмата, подадена от малкия екран към рекламните организации. Кастингът за новия сезон бе разгласен през май незабавно след края на първия. Желаещите да вземат участие можеха да попълнят своите данни в уеб страницата на малкия екран до 1 септември.

“Един за различен " е направено на основата на израелския риалити формат Power Couple, който се е излъчвал в страни като Бразилия, Португалия, Китай, Индия и други. У нас то потегли на 22 февруари 2020 година и за изненада негов водещ стана Емо Чолаков. Дълги години той представяше на прогнозата за времето по Би Ти Ви. Тогава промени визията за синоптична прогноза, като, вместо да оповестява сухи данни, споделяше какво ще е времето с усмивка и огромна доза възприятие за комизъм.

Изненадващо в края на април 2019 година той разгласи решението си да тръгне от малкия екран, с цел да стане метеоролог в държавното дружество “Ръководство на въздушното придвижване " (РВД). Но не остана дълго надалеч от екрана. В началото на предходната година се съгласи да води “Един за различен ", в което 10 двойки се подлагат на разнообразни тествания, с цел да потвърдят любовта си, предава " ".

Щастлив е, че може да се занимава с толкоз положително предаване, и по тази причина се съгласява да застане още веднъж пред камерата. Очаква се стартът на втория му сезон да е на 20 и 21 февруари от 20 ч, само че по-късно да върви във вторник, сряда и четвъртък от 21 ч, незабавно след епизодите от последния сезон на “Откраднат живот ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР