Емо Божинката хвърли ръкавица в лицето на Плейбой №1 Митьо

...
Емо Божинката хвърли ръкавица в лицето на Плейбой №1 Митьо
Коментари Харесай

Бащата на Божинов бие Митьо Пищова по брой свалени мацки

Емо Божинката хвърли ръкавица в лицето на Плейбой №1 Митьо Пищова.

Легендарните свалячи влизат в директна борба за абсолютния връх по най-вече забити мацки. Бащата на Божинов постъпи кавалерски и персонално посети своя остарял другар Митьо Пищова, с цел да свери върховото достижение на великотърновеца. Двамата се познават към този момент от 40 години. Въпреки конкуренцията пред нежния пол, двамата са в отлични връзки, написа Флагман.

" Отидох да видя Митьо. Изкара през ноември доста тежко ковид. Отделно имаше и други болести. Лежа 80 дни в болничното заведение през последните две години. Похвали се, че не яде месо и от 132 кг е свалил на 90 ", споделя Емил Божинов.

Както се знае от дълги години, Митьо Пищова пази детайлна статистика за дамите, които са минали през леглото му. В неговите именити бележници има маркирани над 3400 имена на дами. " Отидох да го видя, с цел да обсъдим „ креативните “ проекти. Беше доста радостно. Изпих едно шише водка, Митьо беше на кафе. Митьо е добре. Има жена, която му готви и се грижи за него “, споделя Божинов.

Митьо въобще не се е тормозил от конкуренцията на Емил Божинов и дори го е поканил да взе участие в неговия обичан петдневен конкурс за миски в Харманли, където ще бъде част от журито.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР