Емко имат проблем със съхранението на боеприпасите и това е

...
Емко имат проблем със съхранението на боеприпасите и това е
Коментари Харесай

Караниколов прекратил договори с Емко, поема ги ВМЗ-Сопот

" Емко " имат проблем със съхранението на боеприпасите и това е повода да им се отнеме лицензът. Ако нещата се оправят, лицензът им се връща незабавно ". Това съобщи икономическият министър Емил Караниколов във връзка опитите да се нагнети напрежение във военно-промишления комплекс и " Дунарит ".

" Дунарит " нямат проблеми със стоката. Договорите им се извършват. Не виждам причина да приказваме за тях ", разясни още Караниколов.

" Държим на служащите в " Емко ". Има наставления на отстранявания на неправда. Относно контракта на " Кинтекс " с Емко – може да се наруши. Трябва да се знае, че " Кинтекс " ще заплати доста по-големи неустойки, само че не са изтекли периодите. " Кинтекс " прави контракт с ВМЗ Сопот, с цел да се извърши поръчката. В контракта с друга страна не е разказано кой би трябвало да е производител. ВМЗ ги вършат – добре.

Държавата ще си получи парите, а " Кинтекс " като медиатор. След като в Емко се оправят нещата, лицензът им се връща незабавно ", изясни още Караниколов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР