Емисари на холандския колос Аякс ще присъстват на днешния мач

...
Емисари на холандския колос Аякс ще присъстват на днешния мач
Коментари Харесай

Съгледвачи от Аякс ще гледат таланти на ЦСКА 1948

Емисари на холандския исполин Аякс ще участват на днешния мач ЦСКА 1948 - Локо Сф на стадиона в Бистрица. Заедно с тях на трибуните ще бъдат мениджъри, които работят с три клуба от Западна Европа. Апетитите на футболните сътрудници са ориентирани към някои от младите футболисти на ЦСКА 1948.

Най-голям е ползата към Мартин Бойчев. 16-годишният нападателен халф, който беше развъртян при " алените " и даже записа дебют в Първа лига, макар нежната си възраст, е младеж на Левски. Бойчев е внук на " синята " легенда Михаил Вълчев. Играчът на ЦСКА 1948, който получава късмет главно във втория тим на " алените ", може да последва ориста на различен огромен гений, Марсел Бибишков, който мина в Ювентус. Синът на Крум Бибишков се показва ужасно в младежките обединения на " бианконерите " и към този момент ниже много голове.

Не е загадка, че интерес от грандове от чужбина има и към други млади от ЦСКА 1948 - Росен Божинов, сина на Валентин Илиев - Теодор Иванов, Симеон Василев, както и към вратаря Петър Маринов, който се наложи под рамката след замразяването на Даниел Наумов.

Марто Бойчев дебютира на 15 години в професионалния футбол, влизайки като запаса в срещата за Суперкупата на България против Лудогорец на стадион " Ивайло " във Велико Търново, написа " Мач Телеграф "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР