Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани и

...
Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани и
Коментари Харесай

Емирът на Катар се срещна и с Борислав Михайлов

Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани и президентът на България Румен Радев се срещнаха с президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов в Националната футболна база " Бояна ". Шейхът е притежател на испанския „ Малага “ и един от хората, които се занимават интензивно с организацията на Световното състезание по футбол в Катар през 2022 година.

По време на визитата бяха положени основите на бъдещо съдействие сред футболните федерации на България и Катар, което бе посрещнато задушевно от президента Румен Радев. Президентът Михайлов сподели на своите високопоставени посетители административната постройка на БФС, футболните терени, хотелската част, фитнес-центъра и възстановителния център на Националната футболна база.

" За мен е огромна чест да стартираме сходно съдействие със страна, която поддържа толкоз осезаемо развиването на спорта и в частност футбола. Радвам се, че емирът остана с прелестни усещания от изискванията в нашата база в Бояна, която може да обезпечи отличен престой на тимове от тази страна. Предстоят ни срещи и диалози с сътрудниците от футболната федерация на Катар, които имам вяра, че ще бъдат ползотворни ", съобщи президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР