Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани и

...
Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани и
Коментари Харесай

Емирът на Катар оглежда футболната база в Бояна


Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани и президентът на България Румен Радев се срещнаха с президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов в Националната футболна база " Бояна ".

Шейхът е притежател на испанския Малага и един от хората, които се занимават интензивно с организацията на Световното състезание по футбол в Катар през 2022-а. По време на визитата бяха положени основите на бъдещо съдействие сред футболните федерации на България и Катар, което бе посрещнато задушевно от президента Румен Радев.

Президентът Михайлов сподели на своите високопоставени посетители административната постройка на БФС, футболните терени, хотелската част, фитнес-центъра и възстановителния център на Националната футболна база.

" За мен е огромна чест да стартираме сходно съдействие със страна, която поддържа толкоз осезаемо развиването на спорта и в частност футбола. Радвам се, че емирът остана с прелестни усещания от изискванията в нашата база в Бояна, която може да обезпечи отличен престой на тимове от тази страна. Предстоят ни срещи и диалози с сътрудниците от футболната федерация на Катар, които имам вяра, че ще бъдат ползотворни ", съобщи президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Емирът на Катар шейх Тамим бин Хамад ал Тани е на първо посещаване в България по покана на президента Румен Радев по отношение на подписването на двустранни контракти за съдействие в областите на стопанската система, енергетиката, селското стопанство, младежта и спорта, превоза, търговията и туризма.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР