Emily in Paris не случайно се превърна в един от

...
Emily in Paris не случайно се превърна в един от
Коментари Харесай

Четвъртият сезон се очаква с нетърпение, а най-вероятно ще има и пети

Emily in Paris не инцидентно се трансформира в един от хитовите сериали на Netflix - той съумя да комбинира занимателен сюжет, конфликт на култури, фамозни тоалети и завладяващи герои, които могат да ни изненадат във всеки миг.

Затова и е ясно, че четвъртият сезон се чака с неспокойствие, а най-вероятно ще има и пети. Дарън Стар - основателят на Emily in Paris, разкрива пред Deadline какво може да чакаме да се случи в него.

Той припомня, че Емили (Лили Колинс) идва в Париж да работи, а не да търси любовта. Затова и връзките й с Габриел (Лукас Браво) остават комплицирани. Както и тези с годеницата му Камий (Камий Разат), която е бременна.

" Тримата са свързани, другари са, работят дружно. " Но особено за Емили нещата стават доста по-сложни ", споделя Стар. Той дава обещание в четвърти сезон още веднъж да срещнем любовницата на Камий София (Мелия Крейлинг) и брачна половинка на Силви Лоран (Арно Бинард).

Освен това ще забележим и Евровизия, тъй като героинята на Ашли Парк Минди ще взе участие в състезанието дружно с бившето си гадже Беноа (Кевин Диас) до момента в който излиза с Нико (Пол Форман). Ще чакаме изненада и от самата Емили, която ще се озове за малко в Рим.

Четвърти сезон на Emily in Paris чакаме в края на годината по Netflix.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР