Емилия винаги тръгва в последния момент и се движи по

...
Емилия винаги тръгва в последния момент и се движи по
Коментари Харесай

От Окръжна болница с много лоши новини за състоянието на доведения син на Емилия! Лекарите чакат близките, за да...

Емилия постоянно потегля в последния миг и се движи по пътищата доста бързо. Това описа пред „ Телеграф ” най-верният почитател на изпълнителката – учителят по география Тодор Петров.

Преди 3 години певицата останала без водач за една година, тъй като му взели книжката за превишена скорост. Затова й се наложило да преквалифицира охранителя си във лидер на автомобила. „ Тя ръководи колата единствено в София и Гърция. През останалото време я возят. Но неведнъж взима дистанцията от Пловдив до столицата за доста малко време – към час”, споделя усещанията си Тодор.

Феновете на попфолк певицата описват, че я видели да дава подкуп на служители на реда, откакто я погнали за погрешно паркиране на пешеходна зона в Перник. Размяната на банкноти, с цел да не се стига до повдигане с паяк на първокласния автомобил „ Мерцедес” на изпълнителката, е станала преди година. „ Омръзна ми да давам подкупи на тия полицаи”, признала след случилото се Емилия пред многочислените си фенове.

След злополуката, която стана точно на 24 май на 37-ия км. на Автомагистрала „ Тракия”, най-тежко пострада доведеният наследник на попфолк изпълнителката – 19-годишният Феди Башур. „ На процедура той е в мозъчна гибел, само че е нужно време до оповестяването й, тъй като би трябвало да имаме единодушието на околните. Да подпишат, че дават право да обявим час на смъртта”, признават от Окръжна болница. Случи ли се това, фамилията на Башур-младши ще би трябвало да отговори на въпроса на медиците дали ще подари органите му на нуждаещи се от незабавни трансплантации пациенти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР