Емилия успя да се превърне в най-коментираната певица във фолк

...
Емилия успя да се превърне в най-коментираната певица във фолк
Коментари Харесай

Емилия проговаря утре

Емилия съумя да се трансформира в най-коментираната певица във фолк средите, само че не поради новата си ария с испански претекстове, а поради мъжа си Жорж Башур. Неговият дълбокосмислен пост „ Всичко има начало, само че има и край. Може да не е мечтан, само че е край!” на 19 февруари озадачи почитателите на двойката. Объркването стана цялостно, откакто той смени и профилната снимка-преди тя бе с Емилия, а на 19 февруари нейно място се появи леден зимен пейзаж.



Веднага се появиха оферти за раздор сред Башур и Емилия, а изявления даже твърдяха, че тя се е изнесла от фамилното им жилище. Други спекулации пък твърдяха, че смяна в връзките им няма, само че Емилия по този начин и не направи обществено никакъв коментар по тематиката. Това очевидно ще стана на следващия ден пред bTV, където певицата ще гостува, с цел да презентира новата си ария.

Тя е записана с цялостната поддръжка на Башур, който й направи добра реклама с последните си дейности в обществените мрежи. В последното си изявление пред телевизия Планета от преди няколко дни, Емилия не спря да го хвали и да му благодари за поддръжката в нейните последни музикални министър председатели.

Песента „ Джале” е с реализатори от три страни - Кости Йонита, румънската вяра Додо и кубинецът Джей Мали. Явно триумфът на парчето е извънредно значим за изпълнителката и нейната половинка Жорж, която я трансформира в новината №1 за негативно време.

фотоси:фейсбук жорж башур
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР