Емилия се радва на чисто нов мерцедес CLS, модел 2018

...
Емилия се радва на чисто нов мерцедес CLS, модел 2018
Коментари Харесай

Емилия седна в мерцедес за 200 бона - скъп подарък от мъжа ѝ

Емилия се радва на чисто нов мерцедес CLS, модел 2018 година Репортер на "Уикенд " засече русокоската след присъединяване в Студентски град, където лъскавото возило за 200 000 лв. гордо изпъкваше на фона на таралясниците на студентите.

След купона певицата се метна в новото возило, подарък от брачна половинка ѝ Жорж Башур. Германският звяр разполага с всички екстри, като базовата му цена стартира от 160 000 лв.. За спомагателните капризи, които сириецът добавил към модела, хвръкнали още 40 бона. Колата разполага с 335 "коня " под капака, салон от естествена кожа, пулт за безжично зареждане на телефон, масажиращи седалки и още куп други екстри. Емилия доста се зарадвала на четириколесното украшение, само че отказала да седне зад кормилото от смут след зверската злополука, която претърпя през май.

Трагичният случай се разигра на автомагистрала "Тракия ". Докато певицата и Жорж се возеха на задната седалка, водачът – 19-годишият наследник на баровеца Феди, изгуби надзор над джипа и провокира тежка злополука. След мелето младежът изкара 3 дни в борбата за живота си, само че за жалост я изгуби и умря. Затова в този момент Емилия избира да повери живота си в ръцете на експерт и към този момент върви по кръчмарски участия с персонален водач. Мъжът, който разхожда фолк дивата, е инструктиран да не подвига повече от 100 км/ч. Репортер на изданието откри, че заръката се съблюдава категорично - от Студентски град до баровския дом на фамилията мерцедесът поддържаше твърдо 80 км/ч.

"Няма за къде да бързаме, поради това съм наредила да се съблюдават рестриктивните мерки. Все още е доста свеж споменът от нещастието и непрекъснато се опасявам да не катастрофираме. Докато пътувам, а го върша всеки ден, колкото и да се пробвам да не мисля за това, в главата ми непрекъснато се въртят ужасяващи картини, в които вземам участие ", разяснява някогашната жена на Коко Динев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР