Емилия се е върнала при Коко Динев и двамата са

...
Емилия се е върнала при Коко Динев и двамата са
Коментари Харесай

Емилия се е върнала при Коко Динев, защото...

Емилия се е върнала при Коко Динев и двамата са дружно от известно време твърди непосредствен до двойката.

Сдобряването е станало без кой знае какви страсти. Двамата са открили, че се обичат и се усещат по-добре дружно. Хотелиерският и хазартен необут и певицата към този момент имат връзки от 16 години, както и две деца – Иван и Мира. През това време те се разделят на два пъти. Дни след следващата им разлъка потегли слух, че Динев има връзка с адвокатка, само че това към този момент отива в предишното. Успоредно се заприказва, че Емилия не е стояла мирна и е залюбила предприемач. Дори се появи информация, че двамата са ходили на отмора в Дубай.

Първата връзка на двойката стартира, когато Емилия е при започване на кариерата си. Тогава нещата по никакъв начин не са съществени и двамата се разделят. След това Коко се дами за колежката на Емилия Анелия. Малко по-късно и Емилия се омъжва за митничар. И двата брака не не престават дълго. След това идва второто събиране на чалгарката и предприемача. Скоро след раждането на първото им дете Иван двамата още веднъж се разделят, само че скоро се събират още веднъж. Сега е ред на третото им събиране.

„ Коко и Емилия се виждат често-често напоследък, само че това не е поради децата, Със сигурност още веднъж са дружно, Когато ги видиш на едно място, не би трябвало да си талант, с цел да усетиш тръпката посред им “, споделя източник на „ България през днешния ден “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР