Емилия роди за трети път, но името на бебето предизвика

...
Емилия роди за трети път, но името на бебето предизвика
Коментари Харесай

Името на бебето на Емилия отмъщение към Коко Динев?

Емилия роди за трети път, само че името на бебето провокира полемики!
Попофолк певицата Емилия стана майка за трети път, само че този път бащата не е Коко Динев като в предходните два пъти, а Жорж Башур. Блондинката се снабди с втората си щерка, която кръсти Жоржина.



Името на бебето прави усещане, защото то е кръстено на татко си. Жест, който Емилия в никакъв случай не е правила за Коко, чиито деца от нея се споделят Иван и Мира.

Според някои клюки певицата е избрала да кръсти бебето на Жорж, с цел да покаже на някогашния си, че обича доста повече сегашния си брачен партньор, в сравнение с в миналото е обичала Динев.

Издребняването на Емилия дотам не е изненада, защото тя по този начин и не превъзмогна обстоятелството, че бащата на първите й две деца я третираше като по-нисшестояща жена от Анелия. Така й не подписа брак с нея, макар че му роди две деца, а от Анелия има единствено едно дете, само че се ожени за нея.

Не е ясно дали Емилия ще спре с децата дотук, само че е прекомерно евентуално, защото единствено след месец ще закове 40 година Именно поради все по-напредващата й възраст, която стартира да си проличава от ден на ден по фотосите, макар тоновете грим, които излива, раждането през вчерашния ден е било секцио.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР