Емилия роди дъщеря си Жоржина от съпруга си Жорж Башур

...
Емилия роди дъщеря си Жоржина от съпруга си Жорж Башур
Коментари Харесай

Току-що родила, Емилия тръгва по участия

Емилия роди щерка си Жоржина от брачна половинка си Жорж Башур на 10 февруари и към този момент е подготвена да се завърне на музикалната сцена. Хитовата изпълнителка, която неотдавна показа дълго чакания дует с починалия Денис Теофиков „ Пак ще се броиш ”, разгласи графика си. Певицата хуква по участия на 11 април, като първата й изява е в столичен клуб. До края на същия месец има единствено още две излизания на сцена – в София и в Сандански, само че пък през май програмата й е много натоварена.

Новината провокира смесени реакции. Появиха се мнения по какъв начин по този начин толкоз скоро ще се върне на работа. Повечето почитатели опазиха Емилия, изтъквайки, че има три деца и добре знае по какъв начин да си ги гледа. „ Ако не работи, ще мрънкате, тъй като „ мъжът й я устоя ”. Ако работи, отново зле. Гледайте си живота и не се месете в този на другите ”, разяснява една от дамите, бранещи певицата от нападки. Певицата е качила и хонорара си, откри „ Уикенд ”. До наскоро тя работеше против 4000 лв. за всяка изява. Сега цената й е 6 бона.

Емилия не просто се връща на сцената. След като показа „ Пак ще се броиш ” с внушително видео, певицата загатна, че напълно скоро почитателите ще видят и финала на поредицата с починалия Денис Теофиков. „ Единствено ” ще се споделя последния, четвърти дует на изпълнителите. Очаква се, че песента и клипът към нея ще са тематично продължение на дуетните части от 2019г. – „ Акула ” и „ Тръгвай си ”. „ Пак ще се броиш ” и „ Единствено ” са снимани през лятото на предходната година, когато певицата схваща за бременността си. Още тогава Емилия слезе от сцената, като съвсем до раждането пазеше в загадка, че с Жорж чакат дете.
Тези дни се появи първи кадър на Жоржина. Снимката евентуално е от изписването. Таткото Жорж Башур театралничи с дъщеричката си на ръце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР