Емилия прехвърли 40-те, а с това прехвърли и всичката физическа

...
Емилия прехвърли 40-те, а с това прехвърли и всичката физическа
Коментари Харесай

Разтърсващо отвратителна! Емилия е новата Мис Пиги, Башур на „Виагра”, за да го вдигне пред нея

Емилия трансферира 40-те, а с това трансферира и всичката физическа хубост, която имаше в миналото. Фолк дивата към този момент като че ли е жена, глътнала тогавашната певица.

Доскоро Еми успяваше да скрие истината за визията си, само че преди дни сама разкри тайната си с брутална излагация. Емилия се пусна по транспарантна рокля, на която й се видяха всички тлъстини и меса, които висят, а те не са по никакъв начин малко, както се оказа.

Очевидно на сцената и на всички обществени места като цяло Емилия съумява с облекла да прикрие, че в действителност тялото й е разплуто и увиснало. Именно това е казусът й в брака й.

Жорж Башур може да е пълен, само че е източникът на главните приходи на фамилията и Емилия му се подчинява сляпо. Напоследък обаче тя въобще не го възбуждала, тъй като била напълняла до неразбираемост. И в случай че против уголемяването на задните елементи и гърдите Башур нямал доста срещу, то големият стомах на жена му никак не му се нравел, както и подпухналото й като на алкохолик лице, което също е в резултат на напълняването й.

Според слуховете Жорж се обърнал за помощ към фармацевтичните компании, тъй като бил доста обезпокоен, че не може да прави секс. Затова почнал да пие хапчета, като се приказва, че взимал „ Виагра ”, която да усили либидото му и да може да се възбуди от тлъстото и отпуснато като торба с картофи тяло на Емилия.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Емилия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР