Емилия прати смс на Камелия с покана да участва в

...
Емилия прати смс на Камелия с покана да участва в
Коментари Харесай

Емилия покани Камелия на сватбарска ръченица с пиле

Емилия прати смс на Камелия с покана да взе участие в идващия й клип. Изпълнителката на „ Луда по тебе ” би трябвало да извърши сватбарския обред – ръченица с пиле. Всъщност предлагането бе от Радост Драганова и Иво Аръков, водещите на предаването „ Мармалад ” по Би Ти Ви, в което Емилия бе посетител дружно с Георги Линев.

Изпращането на смс-и на инцидентни хора от телефонните указатели на гостите е измежду постоянните смешки в предаването. В случая с Емилия и Камелия се получи много любопитно, защото от известно време почитателите ги съпоставят. След като Камелия си направи ринопластика, фенове не стопират с мненията, че наподобява на Емилия. Тези дни стигнаха и по-далеч, предлагайки двете да създадат дует. Двете певици обаче са си все по този начин в положителни връзки. Това стана ясно и около шегата, която спретнаха от „ Мармалад ”.

„ Ситно, ситно, па задръж ”, дава отговор Камелия на въпроса: „ Как си с ръченицата? ”. „ С Иво Аръков ли ще треса тая ръченица? ”, пита на собствен ред певицата. Емилия я поздрави през смях и означи, че колежката й се е досетила, че това е смешка от „ Мармалад ”. „ С Камелия сме. Знаеш, че за теб постоянно сме подготвени ”, отговори фризьорът Момчил. Тони Стораро също бе измежду определените, които получиха смс от Емилия. „ Ами аз съм доста зле с танците. А и започнах съвсем всеки ден да съм на работа. Затова няма да мога ”, отговори Стораро. Николета Лозанова също като Камелия се досети, че Емилия взе участие в „ Мармалад ”: „ Хващаш ме в кухнята да пека една кокошка. Всъщност в случай че искаш, да я взимам и да пристигам в „ Мармалад ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР