Емилия показа мъжа до себе си, месец след като обяви

...
Емилия показа мъжа до себе си, месец след като обяви
Коментари Харесай

Емилия показа новия си мъж

Емилия сподели мъжа до себе си, месец откакто разгласи обществено връзката си с арабина Жорж Башур, написа HotArena. До в този момент двамата не бяха се появявали дружно. От фотографията се вижда, че чалга дивата сияе от благополучие. Под фрагмента тя написа: "Любов, време е!!! Ръката, която в никакъв случай няма да пусна!!! ".

В изявление изпълнителката заяви, че връзката им е от няколко месеца, само че двамата се познават от години. Още през 2011 година, три години след раждането на сина й от Коко Динев – Иван, Емилия била засечена от българка в заведение в Дубай, където била в компанията на Башур, написа "novini.bg ". Според описа на свидетелката двамата били в огромна компания, само че било ясно, че сред тях прехвърчат искри. Точно в този интервал Коко имаше спекулация с колежката на Еми – Преслава, която даже се снабди с апартамент от Динев.

Очевидно засегната, русокоската тогава стопля връзките си с Жорж. Само няколко месеца откакто е засечена с чужденеца в Дубай, фолк певицата разгласи публично, че се е разделила с някогашния притежател на „ Кошарите “, лансирайки тривиалното пояснение, че са се скарали поради битовизми. След това даде втори късмет на връзката им.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР