Емилия показа мъжа до себе си, месец след като обяви

...
Емилия показа мъжа до себе си, месец след като обяви
Коментари Харесай

Ето я първата любовна снимка на Емилия и Башур! Той изглежда като дядо пред певицата

Емилия сподели мъжа до себе си, месец откакто разгласи обществено връзката си с арабина Жорж Башур.

До в този момент двамата не бяха се появявали дружно. От фотографията се вижда,ч е чалга дивата сияе от благополучие. Под фрагмента тя написа: " Любов, време е!!! Ръката, която в никакъв случай няма да пусна!!! ".

Фенове на някогашната на Коко Динев я засипаха с мнения, само че с изключение на пожеланията за благополучие не липсваха и такива:

„ Ужас той е най-малко с 15 години по огромен от нея.Толкова ли парите са и значими че си унищожи фамилията. Ужас нямам думи “, написа един от почитателите на Емилия в инстаграм. Друг прибавя: " Гледам и невярвам на очите си допустимо ли е такава обич Емилия е красавица а този до нея като че ли е татко и за какво всички певици би трябвало да бъдат с милионери за какво всичко би трябвало да е обвързвано с пари за какво неси заловен едно обикновено момче да гледат същинската обич животът е един даго изживеят в обич а освен пари на тази фотография аз невиждам обич сигурна съм че при Емилия е същото ".

Тя бързо трие отрицателните мнения и на стената се мъдрят единствено такива:

„ Бъдете щастливи, пиленца “, „ Радваме се и ние на твоето благополучие! “. Колко ще продължи това благополучие следва да разберем.

В изявление изпълнителката заяви, че връзката им е от няколко месеца, само че двамата се познават от години. Още през 2011 година, три години след раждането на сина й от Коко Динев – Иван, Емилия била засечена от българка в заведение в Дубай, където била в компанията на Башур. Според описа на свидетелката двамата били в огромна компания, само че било ясно, че сред тях прехвърчат искри. Точно в този интервал Коко имаше спекулация с колежката на Еми – Преслава, която даже се снабди с апартамент от Динев.

Очевидно засегната, русокоската тогава стопля връзките си с Жорж . Само няколко месеца откакто е засечена с чужденеца в Дубай, фолк певицата разгласи публично, че се е разделила с някогашния притежател на „ Кошарите “, лансирайки тривиалното пояснение, че са се скарали поради битовизми. След това даде втори късмет на връзката им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР