Емилия поднесе удивителна изненада на почитателите си, както и тези

...
Емилия поднесе удивителна изненада на почитателите си, както и тези
Коментари Харесай

Емилия пуска последен дует с Денис Теофиков

Емилия сервира удивителна изненада на феновете си, както и тези на починалия ѝ сътрудник Денис Теофиков. Веднага след неговата непредвидена кончина се заприказва, че двамата имат квалифициран план, а ориста му беше неразбираема. Денис доби огромна част от своята известност приживе поради дуетите си с негови колежки, няколко от които точно с Емилия.

Все отново изпълнителката, която неотдавна още веднъж стана майка на момиченце, реши да послуша сърцето си и даде живот на този дълго чакан и многобюджетен план, написа Шоу Блиц.

Звездата насрочи премиерата на последния си дует с Денис Теофиков, озаглавен „ Пак ще се броиш “. Тя показа тийзър на видеото, като удостовери, че ще пусне клипа на 11 март 2022 година от 11:03 ч. в канала ѝ в YouTube.
Мащабната продукция, осъществена като екшън, е с присъединяване на едни от най-актуалните артисти в българското кино. Сред тях са Александър Сано, Михаил Билалов, Мариан Вълев и Кирил Ефремов - все звезди от крими сериала "Под прикритие ".

Феновете на фолка мигновено изригнаха с многочислени мнения в мрежата, като не крият високите упования към дуета и тъгата си по кончината на младия гений Денис.

"Ако можеше в този момент да го видиш… Зная че нямаше да има по горделив човек от теб! Единствен си и незаместим ", написа неговият сътрудник и другар Антонио.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР