Емилия официално обяви, че излиза в почивка за няколко дни

...
Емилия официално обяви, че излиза в почивка за няколко дни
Коментари Харесай

Емилия копира Галена за ваканцията

Емилия публично разгласи, че излиза в отмора за няколко дни през август, само че не разкри кой курорт е избрала да посети .Hotnews.bg обаче я разконспирира и откри, че на същото място приказна почивка е карала и нейната колежка Галена още преди месец-в началото на юли. Дали тя е предложила дестинацията или госпожа Башур е решила да не й отстъпва в нищо, даже по време на ваканцията, няма значение.



Дискретната Емилия единствено сподели фотография от хубав басейн, в който се целува със брачна половинка си, само че той също не остана по-назад и показа различен фото. От него ясно се вижда, че влюбените са в Land of Legends в Турция. Тематичният парк прилича Дисниленд и включва 5D кино, което предлага неповторимо прекарване на гостите, изкуствена река, басейн с талази, водно влакче, достигащо височина от 1300 метра и скорост 115 км/ч.

В хотела има също вътрешен басейн с полу-олимпийски размери и детски басейн. Специално проектираните стаи и суити в The Land Of Legends са с интериор с претекстове от приказките и включват двуекранен LED тв приемник и подпора PlayStation. Самостоятелната баня е с вана и душ. За улеснение се оферират чехли, безвъзмездни тоалетни такъми и сешоар.


Майстор-готвачите подготвят изискани ястия от Италия, Южна Америка, Европа и Башур явно прави оценка по достолепие работата им. СПА центърът на хотела предлага цялостни лечения и разтривки, турска баня и фитнес зала. Гостите употребяват безвъзмезден достъп до аквапарка с авантюристичен атракции и 55 водни пързалки.Цените стартират от 800 лв. за стая и стигат до два бона за апартамент. Емилия се връща на работа в края на месеца.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР