Емилия не може да дойде на себе си след смъртта

...
Емилия не може да дойде на себе си след смъртта
Коментари Харесай

Паник атаките на Емилия се върнаха

Емилия не може да пристигна на себе си след гибелта на доведения си наследник Феди. Познати на певицата описаха пред „ Уикенд”, че нервите ѝ са изцяло унищожени и това е върнало паник офанзивите, които я тормозеха по време на връзката ѝ с Коко Динев.


Звездата толкоз надълбоко преживявала нещастието със сина на годеника ѝ Жорж Башур, че не серпантина да плаче през деня и нощем. Макар да няма кръвна връзка с момчето, тя го била приела съвсем като свое дете и скърбяла като родна майка. Чувствала се отговорна, че е разрешила Феди да седне зад кормилото, ужасявала се при мисълта, че самата тя е можело да загине и да остави двете си дребни деца сираци. Освен това се тормозила от вълшебства, чудела се дали нещастието в фамилията не е знак, че би трябвало да се раздели с Жорж, през главата ѝ минавали всевъзможни черни мисли, суеверия и опасения.

Шокът от злополуката, скръбта от загубата на момчето и тревожните мисли върнали паническите офанзиви, които преди години тормозеха Емилия. Тогава обаче певицата взимаше антидепресанти, с цел да се оправи с казуса. Говори се, че в този момент била бременна от Башур и хапчетата можело да навредят на бебето. Затова се налагало да се оправя без лекарства.

Колеги на Емилия издадоха пред „ Уикенд”, че била тръгнала по психолози с вяра да ѝ оказват помощ да си върне душевното успокоение. Сеансите при тях съчетавала с визити при врачки, гледачки и ходжи. Певицата била уверена, че нещастието ѝ се дължи на черна магия или проклинание – най-вероятно идващи от майката на някогашния ѝ мъж Коко. Много се тормозила клетвите да не застигнат децата ѝ, по тази причина се опитвала да ги пресече, както може. Постоянно ръсела светена вода в дома си, носела амулети, ходела по църкви и се кръстела с мотив и без мотив. Това държание доста тормозило околните ѝ, изключително Башур, който към този момент се чудел дали майката на бъдещото му дете не е психологично болна. Психолозите обаче уверявали, че всичко е резултат от шока от канастрофата и след време нещата ще си дойдат на мястото.

Певицата спря участията си и се приказва, че несъмнено ще мине най-малко година, до момента в който се върне на работа. Смятала да съблюдава обичайния печал в сходни случаи – все едно е умряло нейно лично дете. Ходела единствено в черно и не смеела да пее даже на дъщеричката си, която няма две годинки. Емилия е първата изпълнителка, на която в „ Пайнер” разрешават да спре работа за неопределен срок при гибел на непосредствен човек. До момента всичките ѝ колежки са били длъжни да пеят при всевъзможни условия, в случай че не са в болница.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР