Емилия написа сърцераздирателен статус по повод смъртта на доведения й

...
Емилия написа сърцераздирателен статус по повод смъртта на доведения й
Коментари Харесай

Емилия се прости във „Фейсбук“ с доведения си син

Емилия написа трогателен статус във връзка гибелта на доведения й наследник - 19-годишния Феди Башур, който почина в тежка злополука на Автомагистрала Тракия.

Ето го и статусът на певицата без редакторска интервенция:

"Отиде си едно прелестно,възпитано,добро и с голямо сърце дете,което беше оценено и обичано от родителите си,от цялото си семейство,от приятелите си,от учителите си,от любовта на живота си - Деспина.

Отиде си едно прелестно дете,което беше признато в най-престижния университет Boston university и имаше фантазии за бъдещето си,но Господ реши друго...Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би в никакъв случай няма да намерим отговора на този въпрос.

Не са правилни нещата,които се изписаха по медиите и нещата,които се споделиха по малките екрани!!! Пътувахме обикновено и умерено със скорост не повече от 110 км в час и ненадейно

попаднахме на аквапланинг,който провокира тази тежка злополука....В Библията написа:”Не пречете на децата да дойдат при мен, тъй като е тяхно Царството небесно!!!” Казват, че в случай че Господ те обича,те прибира млад при него от този грешен свят!!! Времето не лекува, само че демонстрира пътя,по който би трябвало да продължим...Трудно е да си СИЛЕН в подобен миг,трудно е да продължиш в подобен миг,но би трябвало да го направиш поради всички останали,които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим...Федка,почивай в мир - ние ще продължим живота си,но не без теб...

Ти постоянно ще си с нас на всички места!!! ".

Стотици консуматори изрекоха съболезнования под статуса.

Както Блиц заяви, в четвъртък следобяд, Феди е управлявал колата на татко си на Автомагистрала Тракия. Вътре били Жорж Башур и годеницата му, певицата Емилия.

На 37-ия километър на автомагистралата Феди навлязъл от изсъхнал в влажен сектор. Получилият се аквапланинг станал причина за нещастието на пътя. Емилия и Жорж са отърваха с леки контузии и риск за живота им няма.

19-годишният юноша бе в извънредно тежко положение със съществено увреждане на мозъка, а прогнозите на лекарите бяха песимистични. През уикенда той умря в болничното заведение „ Св. Анна “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР