Емилия Мендоса от Мексико сити обичала да готви закуска на

...
Емилия Мендоса от Мексико сити обичала да готви закуска на
Коментари Харесай

Изстинахме! Току-Що Емилия Уби Здравите Си Дечица Заради Глупост, Която Всички Правим! Издъхнаха В Спешното

Емилия Мендоса от Мексико сити обичала да готви закуска на децата си. Преди дни им сготвила омлет със зеленчуци, сипала им портокалов сок. Докато приготвяла закуската дамата си е писала известия по мобилния си телефон.

8-годишният Августин и 6-годишната Мария се наяли и отишли на учебно заведение. Само след два часа Емилия получила най-страшното позвъняване в живота си. И двете й деца били превозени по неотложност в болничното заведение.

Ужасената майка пристигнала в незабавното поделение, където лекарите с огорчение оповестиха, че и двете й дечица са издъхнали. Мъката на дамата била неописуема. Писъците й пронизали болничното заведение.

След деликатен разбор на лекарският екип се е открило, че децата са умряли от нападателен вариант на салмонела! Първоначално помислили, че яйцата са инфектирани, само че в следствие било открито, че бактерията попаднала в закуската от телефона на майката.

Специалистите са безапелационни, че телефоните ни са безпределно мръсни, а Емилия го е докосвала до момента в който подготвя храната.

Нелепата покруса би трябвало да послужи като предизвестие за всички: Никога не докосвайте храната си с мръсни ръце!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР