Емилия изненада приятно феновете си, като сподели снимка на сина

...
Емилия изненада приятно феновете си, като сподели снимка на сина
Коментари Харесай

Емилия показа порасналия си син от Коко Динев СНИМКИ

Емилия изненада прелестно почитателите си, като показа фотография на сина си, който е плод на отминалата ѝ обич с предприемача Коко Динев. На фрагмента 13-годишният младеж театралничи паралелно до доведения си татко - Жорж Башур и неговата щерка, която той приема като своя сестра, написа woman.bg.

На фотографията обаче липсва единствено дъщерята на изпълнителката - Мира. Кадъра Емилия е разгласила дружно с друго изображение, на което тя е в обятията на брачна половинка си Жорж Башур. Повод за споделените запечатани мигове е рожденият ден на обичания ѝ, за който излиза наяве от прочувствения пост на певицата към фотосите.

" Отношението е нещо малко, само че с огромно значение. Уважението е също толкоз малко само че с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не постоянно е лесна, само че постоянно си заслужава! Тя е просто ЛЮБОВ!!! Честит рожден ден на моята луда и същинска обич Жорж “, гласи сантименталното обръщение на Емилия.

Припомняме, че преди броени дни Емилия бе видяна в болница, което провокира съмнение измежду почитателите ѝ, че чака бебе. Вчера пък тя показа своя фотография от присъединяване, на което се вижда леко закръгленото ѝ коремче. Това още веднъж роди слуховете, че певицата може би ще става майка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР