Емилия Иванова и Марио Василев са новите „Мис и Мистър

...
Емилия Иванова и Марио Василев са новите „Мис и Мистър
Коментари Харесай

Емилия и Марио са новите „Мис и Мистър Северозападна България“ /снимки/

Емилия Иванова и Марио Василев са новите „ Мис и Мистър Северозападна България 2018 “. Конкурсът, който се организира в читалището в Козлодуй, бе проведен от „ X Model Group” – организацията на Северозапада и „ Intersound”. За първи път в атомната столица се организира огромният край на влиятелния конкурс за най-красиви младежи в Северозапада, заяви уредникът на проявата Ивайло Йосифов. В четиринадесетото издание на състезанието за влиятелните трофеи се бориха спечелилите от районните кастинги и състезания във Видин, Враца, Монтана, Лом, Белоградчик, Бяла Слатина и Козлодуй.
Емилия е от Враца, приключила е СУ “Васил Кънчов” и към този момент е студент в Медицински университет – Враца. Тя е носителка на купата “Мис Враца 2017” и е висока 173 см. 19 годишната „ Мис Северозападна България “обожава животните и има две прелестни хъскита.
20-годишният Марио е от Бяла Слатина и е висок 183 см. От 9 години тренира волейбол. Завършил е спортното учебно заведение в Монтана и към този момент следва счетоводство и надзор в “Нов Български Университет” в София.
На второ място се класираха Валерия Васкевич и Кристън Петков – и двамата от Монтана, третото място заеха Катерина Ермакова от Лом и Жан Митов от Монтана.
Специалната премия на XMG - “Топ модел на Северозапада 2018” завоюваха Лорена Маркова от Враца и Николай Николов от Белоградчик.
Наградата на формалния дизайнер на състезанието - boutique „ RESERVE” пък отиде при Елизабета Иванова и Детелин Емилов от Враца.
Моделите дефилираха облечени в неповторима кожена сбирка на бутик “Резерве”, бански костюми и елегантни тоалети и рокли. Градуса на настроението поддържаха балет „ Хаос” и танцова школа „ Цветков”, които в допълнение нажежиха атмосферата на блестящото събитие.
В състава на авторитетното жури което избра новите „ Мис и Мистър Северозападна България “ бяха Ирина Папазова – притежател на състезанието „ Мис България “, която избра за полуфиналния кастинг пет девойки от Северозапада, дизайнерът Иван Рупчин - Boutique „ RESERVE”, Лора Асенова „ Мис Северозападна България 2017”, очарователната Никол Младенова - представител на „ Чом жанр “ – Стилиян Чомаковски, републиканският първенец по културизъм - Петьо Шишков, Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016” и Ивайло Йосифов – президент на „ X Model Group “.

Снимки: Тодор Минчев / XMG
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР