Емилия е сред най-глезените жени във фолк жанра. Блондинката от

...
Емилия е сред най-глезените жени във фолк жанра. Блондинката от
Коментари Харесай

Жорж Башур позлати Емилия, певицата яхна „Бентли” за половин милион

Емилия е измежду най-глезените дами във фолк жанра. Блондинката от Гълъбово се фука с чисто ново „ Бентли Бентайга ”, което й е подарък от обичания й мъж Жорж Башур за Коледа. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че базовата цена на возилото е към 390 000 лв. за заводски модел. Джипът на изпълнителката е фрашкан с екстри и е излязъл на Башур към 500 000 лв..

Фолкаджийката към този момент събира погледите на пътя с лъскавия джип. За да е цялостен разкошът й, тя разчита на услугите на персонален водач, който я транспортира където пожелае.
„ Емилия завоюва от тото с Жорж. Много й угажда, нищо не й отхвърля . Облича се в последните сбирки на всички най-скъпи марки. Носи чанти за по 5-6 бона. Тя постоянно е била обгрижвана от мъжете си, само че щедростта на сегашния й брачен партньор минава всевъзможни граници ”, разясняват завистливи колежки.

Сирийският предприемач не жали средства за обичаната си жена. Той угажда на хубавицата за всяка нейна волност, а „ Бентли ”-то е най-скъпата кола, която изпълнителката на е имала. Возилото е снабдено с всевъзможни екстри, с цел да може русокоската да се усеща удобно, когато пътува за участия. Освен наложителният кожен салон, джипът разполагал с тв приемници, влажен бар, ледник, панорамен таван, автопилот и още една камара изгъзици. Суперколата е решена в златист цвят.
Фолк дивата не крие возилото и постоянно качва фотоси или клипчета от баровския джип. Тя се вози постоянно на задната седалка, където се усеща удобно с всички капризи, които има колата.

Блондинката не поволява на водача си да кара бързо , тъй като има боязън от високи скорости. Припомняме, че певицата, годеникът ѝ Жорж Башур и синът му Феди катастрофираха тежко напролет на 2018 година Тримата пътуваха с бляскав джип „ Мерцедес Gle 4matic ”, който обаче отиде за скрап, тъй като детето на предприемача загуби надзор и колата се прекатурна. 19-годишният Феди умря единствено 3 дни след злополуката и оттогава Емилия има уплаха от шофиране и високи скорости.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР