Емилия е снимала бременна последния си клип Денис Теофиков, сподели

...
Емилия е снимала бременна последния си клип Денис Теофиков, сподели
Коментари Харесай

Емилия снимала бременна дуета с Денис, загатна за още една песен

Емилия е снимала бременна последния си клип Денис Теофиков, показа самата тя при представянето на дуета „ Пак ще се броиш ”. Певицата била в самото начало на бременността си с щерка си Жоржина, която роди на 10 февруари и кръсти на брачна половинка си Жорж Башур. Затова и Емилия не отсрочила снимането на клипа. Тя слезе от музикалната сцена по-късно, през лятото на предходната година.
„ Точно тогава, преди съвсем 10 месеца, разбрах за Жоржина. Не беше елементарно. Бяха дълги и тежки снимачни дни, само че всичко си заслужаваше. Всеки един миг си струваше! Всички доста работихме за този резултат. Вярвам, че ще усетите страстта и ще оставим диря в сърцата ви ”, написа Емилия в обществената мрежа при представянето на „ Пак ще се броиш ”.

За тази ария се говореше много дълго време. Разчу се за подготвянето на клипа малко след загубата на Денис Теофиков. 21-годишният артист почина на 24 октомври, предходната година, след рухване от терасата на жилището на собствен другар в София. „ Денис... Ех, Денис... Какви проекти имахме да представим уместно дуетите ни,но ние си вършим проекти, а Господ за нас има други ” , показа Емилия около „ Пак ще се броиш ”. Клипът, за който споделят, че е най-скъпият юридически досега в попфолка, е самобитно продължение на предходните два дуета на тандема „ Акула ” и „ Тръгвай си ”. Видеото е много зрелищно, професионално направено, с каскади, с престъпен сюжет, в който играят известните артисти Михаил Билалов, Мариан Вълев и Башар Рахал. В основните функции, несъмнено, са Емилия и Денис.

„ След толкоз доста събития в живота ни, самоуверено мога да заявя, че това е плана на живота ми до този миг! Не съм си представяла, че в дни на пандемия ще можем да съберем толкоз огромен и работещ екип. Благодаря на всички артисти за професионализма и отделеното време! На каскадьорите, които бяха мега яки! На всеки който беше с нас и до нас! ”, написа Емилия.

Певицата съумя да оправдае упованията на почитателите си, както и на тези на Денис. Тя показа, че от една година се приготвя продължението на „ Акула и „ Тръгвай си ”. „ След „ Пак ще се броиш ” аз самата нямам самообладание да ви споделя финала ”, сподели Емилия. Почитателите го изтълкуваха като заричане за нова, последна ария, с която да се приключи поредицата. Дали Емилия пази още един дует с Денис или ще показа ария, отдадена на него, следва да се разбере.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР