Емилия е преживяла спонтанен аборт след жестоката катастрофа, която претърпя

...
Емилия е преживяла спонтанен аборт след жестоката катастрофа, която претърпя
Коментари Харесай

Емилия с аборт от Жорж Башур! Певицата загуби бебето при автомелето на „Тракия”

Емилия е претърпяла импровизиран аборт след жестоката злополука, която претърпя през 2018-а година, научи HotArena.

В ламаринения пъкъл загуби живота си синът на нейния нов брачен партньор Жорж Башур – Феди. Тъжната новина показа с „ Уикенд ” близка другарка на хубавицата.  На погребението на 19-годишния юноша Емилия се появи бременна. Тогава фолкдивата бе облякла прилепнала черна рокля, която издаде наедрелия стомах. От напрежението около нещастието обаче брюнетката пометнала. 19-годишния наследник на сириеца Жорж Башур си отиде в края на май 2018-а след зверска злополука на 37-ия км на автомагистрала „ Тракия ” в посока Пловдив.

В автомелето едвам не починаха певицата и самият Жорж Башур, които се возели откъм гърба в джипа мерцедес, ръководен от Феди. Тогава младежът не съумя да удържи ръководството на колата, която поради мокрия асфалт попаднала на аквапланинг. Липсата на сцепление сред гумата и асфалта настава, когато колата се движат толкоз бързо върху мокрия път, че няма време да изместят водата. След удара момчето бе признато в болница, само че, за жалост, умря 3 дни по-късно.

Тогава Емилия изгубила и бебето си. „ Емилия пометна, само че Жорж към този момент ѝ беше заречен да е младоженка, а и искаше да я зарадва малко, по тази причина подписаха брак 40 дни след ужаса. Тя и сега си пробва да зачене от него, само че е мъчно, тъй като има няколко аборта от някогашния си Коко Динев, които бяха по нейно предпочитание. Изключително рисковано е да забременее още веднъж ”, разкри осведомената с драмата приятелка на певачката. Изпълнителката на „ Само тебе желая ” има щерка Мира и наследник Иван от серийния осеменител на фолкпевици – висаджията Константин Динев. Въпреки това Емилия се надява да подари и Башур със наследник, който най-малко малко да замести в сърцето му умрелия неуместно Феди, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР