Емилия е от малкото фолкдиви, които пазят ревностно личния си

...
Емилия е от малкото фолкдиви, които пазят ревностно личния си
Коментари Харесай

Дъщерята на Емилия от Коко Динев едно към едно с певицата

Емилия е от дребното фолкдиви, които пазят ревниво персоналния си живот и рядко демонстрират обичаните си хора. И най-много децата си, само че когато направи изключение, провокира същинска сензация, както се случва и в този момент. Откакто забременя с третия си правоприемник, певицата не се демонстрира постоянно в обществените мрежи, даже и след раждането. Тя се завърна бързо на сцената и към този момент показа фрагменти от първите си участия в Инстаграм, само че още по-вълнуващото е, че сподели порасналата си щерка Мира, която е плод на любовта ѝ с Коко Динев.

И несъмнено би трябвало да отбележим, че момичето е същинско копие на звездната си майка. Вчера Емилия показа фотография на стори с Мира, за която са употребявали филтър, с който наподобява, като че ли лицата им са покрити с маски за разкрасяване. Но все пак, ясно се вижда, че порасналата щерка на фолкдивата е наследила напълно красивите ѝ черти, написа Woman.bg.

Припомняме ви, че Емилия роди доскоро повече от два месеца, а към този момент се изявява по клубовете. От последните фрагменти в мрежата от снощното ѝ присъединяване се вижда, че към момента е в развой на влизане във форма, само че би трябвало да признаем, че наподобява отлично.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР