Емилия е буквално като преродена след раздялата с Коко Динев,

...
Емилия е буквално като преродена след раздялата с Коко Динев,
Коментари Харесай

Ти да видиш! Емилия се пусна по бански и с усмивка до ушите

Емилия е безусловно като преродена след раздялата с Коко Динев, видя HotArena.

Миловидната певица все по-настоятелно се пробва да се снабди с имидж на изкусителна провокаторка. След раждането на щерка си и най-много след раздялата с бащата на децата си, Емилия подкъси полите и усили деколтетата. А такова знамение да се щракне съвсем без облекла не се бе случвало от години!

Явно под отрицателното въздействие на Динев, певицата се е чувствала не задоволително сексапилна, с цел да го показва на всички. А може би и той й е забранявал сходни произволи. До преди няколко месеца Емилия не бе и доста за проявление, тъй като качи много след второто си раждане. Но в този момент желанието й да натрие носа на някогашния си и да бъде красива за новия мъж до себе си надвиха.

А резултаът е на разположение и тя не се свени да го покаже! Няма по какъв начин да кажем на черното бяло - певицата е свалила много и очевидно се усеща добре в кожата си. Разбира се, постоянно е се намерят злобари, които да я упрекнат, че не е слаба като фиданка. Но не е ли най-важна усмивката, която свети на лицето й, щом се види по бански?!

Със сигурност провинен за нея е освен отслабването й, а и тайният й обичан, който я кара да се усеща красива и мечтана. Затова и Емилия желае да покаже на всички, най-много на Коко, какъв брой прелестно се усеща и наподобява!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР