Емилия даде наскоро интервю, а думите й ще предизвикат сътресение

...
Емилия даде наскоро интервю, а думите й ще предизвикат сътресение
Коментари Харесай

Емилия с шокиращи разкрития за смъртта на Денис Теофиков

Емилия даде неотдавна изявление, а думите й ще провокират разтърсване в цялото общество. Тя разяснява трагичната и нелепа гибел на младата звезда Денис Теофиков, която потресе цяла България.

" Аз до ден-днешен нямам доверие, че той се е самоубил! ", съобщи Емилия в подкаста на Алпер Чочев.

Тя го разказва като доста шантаво хлапе. Не съумяла да отиде на погребението, тъй като била бременна. Доста се чудила дали да пусне последните клипове след гибелта му. Още повече, че във втория клип той насочва револвер в главата си и това е злокобно. Не било ясно по какъв начин ще одобряват всичко това хората.

„ С " Акула " в действителност направихме казус - половин милион за 24 часа! Беше концепция на брачна половинка ми да бъде като филм, с реплики, а репликите бяха въображаеми от хора от " Под прикритие ". Денис има неповторим гений и не го споделям, тъй като към този момент не е сред живите. Това момче можеше да бъде международна звезда! Не пресилвам сега. “ – споделя Емилия.

Денис чакал с неспокойствие клиповете да се появят;. Певицата се радва, че е имала достойнството да го познава,

„ Има такава максима при нас изпълнителите - каквото пеят, това им се случва. Много е гадно... Знаеш ли какви текстове желая да изпея, след които можеш да си отрежеш вените, само че няма да ги изпея, тъй като аз, каквото пея, това ми се случва. “ – смее се певицата,

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР