Емилия, чието трето дете е на 1 година, споделя как

...
Емилия, чието трето дете е на 1 година, споделя как
Коментари Харесай

Емилия: Искам още деца от Башур

Емилия, чието трето дете е на 1 година, споделя по какъв начин съчетава майчинството с многочислените си професионални задължения.

Поп фолк певицата и брачният партньор й са щастливи с огромното си семейство. Тя реши да се завърне на музикалната сцена, малко откакто на бял свят се появи щерка й Жоржина.

Малката е на година и половина  сега. Изпълнителката споделя, че е доста спокойна и като всяко дете обича разходките, игрите на площадки с други деца. Храни се доста добре и й проличава, тъй като има огромни бузки.

„ Голяма наслада ни е и съм признателна на Господ, че ни подари с това благополучие! ” – споделя  щастливата майка. Именно тя е избрала името на момиченцето.

Лекарите казвали на Емилия, че няма по какъв начин да има повече деца, само че чудото се случило. Това станало след трагичната злополука – и двамата с Жорж Башур имали неприятни проучвания. Имат деца от предходни бракове и се отказали.

„ Не ни беше фикс концепция и в един миг се получи, без да сме правили някакви старания. Божа работа! Сега сме доста щастливи ” – споделя с неспокойствие певицата.

Любимата изпълнителка и мъжът й обожават децата и си приказват, че в случай че бяха по-млади нямаше да спрат дотук с увеличението на фамилията.

Автор: signal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР