Емилия Белчева, която днес е рожденничка сподели в социалните мрежи

...
Емилия Белчева, която днес е рожденничка сподели в социалните мрежи
Коментари Харесай

Емилия Белчева с емоционално изявление на рожденият си ден

Емилия Белчева, която през днешния ден е рожденничка показа в обществените мрежи прочувствено изказване за рожденият си ден.

Ето какво написа Емилия в обществените мрежи:

Честит Рожден Ден на МЕН и доста дарове за Върховен административен съд!

Казват, че с всяка минала година помъдряваме. Аз персонално мога да кажа, че с всяка минала година ставам все по-щастлива, а живота ми се трансформира в приказката, за която мечтаех! Вчера преди да си легна благодарих на себе си за всичко минало и изреждайки осъзнах, какъв брой доста неща са се случили за тези 33 години:
* Имам две прелестни деца
* Съпруг, който боготворя и ме кара да се усещам истнски жива
* Сбъднах фантазията си да се омъжа на остров (Бали) и имах шанса да усетя силата на пречистването и същинското енергийно свързване
* Направих си семейство, което ме поддържа и схваща
* Подарих си свободата да работя за себе си и да предпочитам личната си посока
* Създадох и патентовах личен спорт и имам треньори, които усетиха силата му и пръскат това познание из света
* Написах 5 книги, през днешния ден към този момент са преведени на английси, записаха се в аудио формат и приготвих черновите на още 3
* Помогнах на над 50 000 души да живеят по-добре, по-здрави и по-щастливи
* Водила съм и повеждам семинари в целия свят, докосвайки се до другите култури (благоря ти Natalia Kobylkina за вярата ти в мен и подадената ръка!)
* Говорих пред 3 000 души, разсмях ги и ги подвигнах на крайници (никога няма да не помни това възприятие, благоря ти Юли Тонкин!)
* Работя с хора от всевъзможни националности
* Водила съм маратони с най-различни известни персони гурута в своята област
* От 6 години вземам участие на разнообразни конгреси и събития за женско водачество, бременност, здраве, мотиваторство и коучинг
* Сбъднах неведнъж фантазията си да повеждам на възпитаници
* Изправих хиляди гръбнаци
* Помогнах на над 100 семейства да имат своите мечтани бебета, които бяха изгубили вяра, че ще имат
* Мечтаех да имам силата да трансформирам живота. И през днешния ден виждам лицето си по малкия екран, по голям брой списания и вестнници с думи, които имат смисъл и действително трансформират живота към по-добро.

И още много… за какво ви пиша всичко това? Защото една от моите сили е да ви демонстрирам, че ВСИЧКО Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ и в случай че в действителност поискате нещо със сърцето си, то ще го постигнете. Винаги съм чувала думите „ Това е невъзможно/глупаво/детинско… “, „ Тук няма пазар “, „ Х/Y/Z знае повече, къде ще опитваш… “ и какво ли не, обичаното ми: „ Още си дребна “ – чувам го от както бях на 14 и още го слушам. Няма по-добър миг от СЕГА, никой не носи отговорност за протичащото се с изключение на ТЕБ САМИЯ, и нищо на света не е по-важно от ТЕБ! Всеки един държи в ръцете си личната си орис, написа личната си история и от нас зависи дали ще е любовен разказ, фентъзи, комедия, трилър или драма. Аз избрах вълшебна приказка и ще продължа да я пиша и да развъртвам основната си героиня, тъй като знам какъв желая да бъде финала.

Всички ми споделиха, през днешния ден да кача някоя красива, лъскава фотография на мен самата, като една от тези, които предходната седмица снимахме за корица. Но не желая! Днес се усещам по-богата от всеки път, усещам се билионер незнаещ сумата на банковата си сметка. Сякаш имам богатство, което не мога да опиша с думи и по тази причина желая да ви го покажа!

Обичам подаръците и няма нищо по-хубаво от двупосочния поток на сила. Затова ти правя подарък всичко нужно, с цел да промениш своята приказка, да дадеш на основния си герой това, от което има потребност и да реализира това, за което мечтаеш. Всички онлайн курсове в SEMMA.BG ще бъдат до -80%! Избери своята посока на смяна и ДЕЙСТВАЙ! Няма по-добър миг от СЕГА! А след това? Моля те!!! Сподели своята смяна със света и дано дружно мотивираме повече хора, да бъдат по-здрави и по-щастливи!

Защото дружно е по-лесно!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР