Емилиано Сала е изпратил гласово съобщение до своите близки от

...
Емилиано Сала е изпратил гласово съобщение до своите близки от
Коментари Харесай

Изчезналият футболист на Кардиф със стряскащо съобщение до своите близки

Емилиано Сала е изпратил гласово известие до своите близки от на борда на самолета Пайпър Малибу, който изчезна от радарите над Ламанша по време на полет от Нант до Кардиф на 21 януари, заяви Би Би Си.
 Беларуски вратар и фамилията му починаха след злополука
" Здравейте, братчета, по какъв начин сте? Аз съм мъртъв (от умора). Прекарах деня в Нант в отговорности, които като че ли нямаха край. Сега съм в самолета, който наподобява като че ли ще се разпадне на части. Заминавам за Кардиф, а на следващия ден стартирам тренировки с новия ми тим, ще забележим какво ще стане. Как сте момчета? Ако до час и половина няма вест от мен...Не знам дали ще пратят някой да ме търси, тъй като няма да ме намерят, само че кой знае. Олеле, какъв брой ме е боязън ", споделя Сала в известието, чието наличие беше доказано от някои от получателите му. След тях е някогашният му съотборник в Бордо Диего Ролан, който приказва пред уругвайско радио във връзка трагичния случай.

Спасителната акция, извършена през вчерашния ден, не бе сполучлива. Тя продължава и през днешния ден, само че съгласно екипите вероятността Сала и водачът на самолета да са оживели е оскъдна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР