Емилиано Мартинес вбеси феновете на Чили, като им се подигра,

...
Емилиано Мартинес вбеси феновете на Чили, като им се подигра,
Коментари Харесай

Емилиано Мартинес използва старите си трикове, докато предизвиква шум след покойния победител в Аржентина

Емилиано Мартинес вбеси почитателите на Чили, като им се подигра, откакто Аржентина означи късен победител в конфликта на Копа Америка.

Управляващият международните първенци се изправиха против прилежащата си страна от Южна Америка във втория си мач от група А на шампионата на стадион MetLife, Ню Джърси - влизайки в играта след победа с 2-0 над Канада предходната седмица. И макар че конкуренцията щеше да бъде необикновено напрегната, Лаутаро Мартинес щеше да донесе успеха на Аржентина след 88-та минута, когато удари задната греда от задната страна на ъгъла. от другата страна на терена, Мартинез беше оставен самичък с бързината на удара - обърна се към чилийските почитатели зад вратата си и спринтира към тях в тържествуване. Когато стигна до границата на терена, той скочи върху рекламните табла, до момента в който протягаше ръце към аленото море.

И до момента в който почитателите на Чили не бяха толкоз впечатлени от подигравката на Мартинес – доста от които викайки яростно, до момента в който въртяха междинните си пръсти към 31-годишн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР