Емили Йорданова, момичето, станало известно с това, че лети със

...
Емили Йорданова, момичето, станало известно с това, че лети със
Коментари Харесай

Емили с тротинетката се преби със 100 докато изпреварва на Околовръстното. Питаме ви - ами ако вие карате след нея и тя падне пред колата ви?

Емили Йорданова, момичето, станало известно с това, че лети със 100 километра в час по автомагистралата и столичното Околовръстно, показа, че е претърпяла случай. Чак се похвали. А ние се радваме, че не са потърпевши хора. Защото сходно рисково държание не е добър образец и може да приключи трагично.

Публикуваме споделеното от Емили без редакторска интервенция...

" Ще опиша за първият ми случай на рухване с тротинетката! За благополучие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви травми! Разминах се единствено със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!! ", написа Емили в Инстаграм.



На 23 август 2022 година, вторник, към 17.00 часа, мощната тротинетка се движи със скорост към 100 км в час по околовръстното. Вали дъжд, пороен. Студено е. Буря! Емили прецизира, че е била с всички нужни протектори.

" Всичко беше наред, карах си по разпоредбите, съблюдавах нужната отдалеченост от колите и управлявах ел. тротинетката деликатно! Но по едно време до момента в който си карам в междинната лента на градската автомагистрала, застигам автомобил, който очевидно се движи по постепенно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се сготвям за изпреварване! В същото време стартирам да върша трагичната маневра! След което, заради изобилния дъжд, гумите сервираха, кормилото се обърна внезапно наляво, по-късно пробвах да запазя баланс, само че не съумях, защото асфалта беше доста влажен, имаше пороен дъжд и мощен вятър!!! ", споделя Емили.

Следва рухване.

" За момент от секундата не помня къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хързулвам със голяма скорост по платното! След което започнах да се търкалям и стопирах в мантинелата... Тоест аз се влачих към 50 метра по пътя до момента в който спра от 100 км/ч! А тротинетката продължи още толкоз и спря на междинната лента 50 метра от мен! ".

За благополучие случаят се е разминал единствено с наблягане.

Защото колите карат с висока скорост, някой можеше да не успее да понижи, да спре. И да се случи най-лошото. И тогава - кой щеше да бъде отговорен?

Ние в този момент ви питаме - ами в случай че вие бяхте в колата зад Емили и тя изцяло незащитена се влачи на платното пред вас? Ами в случай че я нараните, безусловно без да мжете да реагирате в обстановката? Кой ще е отговорен? Конструкторите на гуми за тротинетки, които в дъжда при маневра със 100 км в час сервират?
                             

" Автомобилите стопираха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха по какъв начин съм по-късно рухване, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията реалокираха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е положението на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава Богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се единствено със ожулване на дупето! "

Добре, този път е било ожулване на дупето. Другият път може да бъде финален. Някой водач ще бъде вкаран в неволя, поради нечие несериозно отношение към живота и здравето на останалите участници в придвижването, както и поради - и аз не знам - чудноват опит за правене на реклама...



Инцидентът демонстрира едно - че е време ръководещите да помислят за по-сериозни ограничения - законови. Само си помислете какво би се случило, в случай че Емили се клонира и към вас на пътя тръгнат да се движат тротинетки, които ви изпреварват със 100 и повече километра в час - тях ли ще пазите или вас и вашите близки, които са в колата? Ами в случай че метеорологичните условия са неприятни, в случай че станат няколко случая? Въпрос на време е да станем очевидци на нещо неприятно. Въпрос на време.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР