Емили Йорданова, известна повече като Емили Тротинетката, преживяла истински ужас

...
Емили Йорданова, известна повече като Емили Тротинетката, преживяла истински ужас
Коментари Харесай

Емили Тротинетката пак втрещи: Сбила се с момчета и пробвала да се самоубие... два пъти

Емили Йорданова, известна повече като Емили Тротинетката, претърпяла същински смут през уикенда, до момента в който била в Плевен. Група младежи скочили на пердах на трансмомичето, само че тя не им останала длъжна и решила да им отвърне, като се държала по вандалски метод и даже изпотрошила разнообразни предмети. За екшъна показа самата тя в формалните си профили в обществените мрежи, отбелязва " Телеграф ".

Бандата станала по-агресивна и налетяла на пердах на Емили, която пък употребила " процедура за самоотбрана от бойните изкуства ". След като й писнало, трансмомичето решило да легне напречно на пътното платно на бул. в града, с цел да се самоубие. Не след дълго инфлуенсърката размислила и станала и тръгнала да се прибира към София с влака. За нейно злощастие нападателите траяли да я следват и Емили легнала на релсите, като преди този момент съумяла да напръска с пикантен спрей в лицето двама от групата.

Ето какво споделя трансмомичето в мрежата:

" Нападение от злобари в Плевен! Оказа се, че Плевен е най-опасният за мен град! Там имам хиляди злобари, които ме знаят още от ученическите ми години, когато към момента не бях Емили! Днес в към 18 часа, в региона на " Дом на книгата " в Плевен група младежи започнаха да ме наскърбяват и псуват, вървейки с моята другарка Светла Попова! Естествено аз започнах да им откликвам, тъй като ми е писнало някакви си келешчета да се гаврят с моята същина и персона!

И по този начин: Започнах да се зверя, да откликвам по вандалски метод и да чупя и троша разнообразни предмети! Но младежите станаха още по-агресивни и започнаха да налитат на пердах, само че аз се пазех като използвах процедура за самоотбрана от бойните изкуства! Накрая видях, че те няма да престанат и затова легнах напречно на пътното платно на бул. Данаил Попов, с цел да опитвам за самоубийство, тъй като ми е писнало от тези мъже! Мразя ги!!!

След 2 минути станах от пътното платно и продължихме със Светла към ЖП гарата, с цел да се прибирам за София! Но наглите момчета продължиха да ни преследват до ЖП гарата чак! Преди да влезем в гарата аз си извадих лютивия спрей и напръсках двама от злобарите със лютивия спрей във лицето, след което те паднаха на земята! След което другите злобари станаха още по-агресивни и започнаха да обкръжават гарата и пероните!

И тъкмо преди да се кача на влака за София, се мушнах под влака и легнах на релсите, с цел да се спрат и да ме оставят на мира и да схванат, че със мене не би трябвало да се държат неприятно!
След което се качих на влака за София и се прибрах в обичаната столица при моята обич @tihomir_rangelov1 ", написа Емили.

След като заставам ден на страницата й в Инстагам, Емили по неразбираеми аргументи реши да я изтрие.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР