Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита и дори

...
Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита и дори
Коментари Харесай

Няма да миряса: Емили Тротинетката пребита от бой от наркодилър

Емили Тротинетката твърди, че е била грубо пребита и даже е зажубила схващане след нанесения тежък побой. Мелето се разиграва във Варна преди няколко седмици, а в него с изключение на Тротинетката, вземат участие нейният обичан - някогашният културист и участник във " Фермата " Тихомир Рангелов, общата им другарка - 31-годишната бисексуална софиянка Елизабет Зарева, и варненецът Момчил Станчев, който бил дилър на опиати. Причината е ревнивост - Елизабет имала връзка и с Момчил.



Жоро Игнатов от " Съдебен спор " ще нищи историята тази събота в предаването. Микрофонът му е ориентиран към Момчил, който съгласно Емили Тротинетката, е наркодилър

" Момчил ме преби грубо. Цели 10 минути съм лежала на пода в безсъзнание. Като се свестих, бях цялата в синини и отоци. Можех и да почина, само че ме избави полицията ", сподели скандалната русокоска, която непрестанно се забърква в неприятности в последните 3 години.

Четиримата " герои " ще обясняват кой прав, кой крив в " Съдебен спор " тази събота. Жоро Игнатов към този момент е снимал репортаж и ще показа обърканата обстановка на феновете без цензура.

" Историята с този човек, Момчил Станчев, който за мен е доста рисков, стартира през лятото. Тогава се разхождахме с Елизабет в един от парковете на Варна и се заприказвахме с него. Елизабет искаше да направи една " дръпка " от неговата цигара с марихуана. После той стартира да й написа в чатовете, доставяше й цигари и двамата се сближиха ", описа предисторията на обществения побой Тротинетката.

21-годишното трансмомиче твърди още, че докао общували, Момчил Станчев се влюбил в Елизабет и " я изиска за себе си ". " Всичко стартира оттова, че в един миг Елизабет ни сподели, че не може да живее под един покрив и с мен, и с Тихомир. И изиска да ме изгони от жилището му във Варна, само че Тихомир не разреши ", разкрива пикантерии от " кухнята на любовната триада " Емили.



Емили, Тихомир и Елизабет си живеят в любовта триада, само че от време на време има разтърсвания във връзката им

" Елизабет отиде да живее при Момчил, само че след това се върна при нас. Тя си е лесбийка, има връзки и с мъже, само че повече й харесва с жена. Тогава той побесня, стартира да ни причаква пред входа, да ни следи, да ни ругае по телефона и в чатовете, да ни заплашва... ", разказва издевателството, на който съгласно нея са били подложени, Емили.

Появата на четвърти човек в " триото " ескалирала при започване на месеца. Момчил Станчев, по думите на Емили, нахълтал в заведението, насочил се към масата, на която тя седяла в компанията на Тихомир и Елизабет, и почнал да ги замерва със солници, пиперници и посуда. " Почна да крещи на Елизабет и да я пита кой е по-добър в леглото, той или " тоя хомосексуалист " Тихомир, както се изрази ", споделя бившето момче. 

Напрежението ескалирало и почнал всеобщ кютек. " Момчил ме ритна в крайници и в корема. Тогава аз го ударих с пепелник по главата. И той побесня и ме преби. Удряше ме с юмруци по главата с всичка мощ, блъскаше ме, риташе ме... Припаднала съм за няколко минути, цялото заведение беше изпотрошено ", разказва тситуацията Емили.

Полицията пристигнала навреме и задържала всички за 24 часа. На Момчил Станчев, твърди Емили, му било повдигнато обвиняване за безчинство. " Задействала се е и прокуратурата, настрана аз съм пуснала тъжба против него за разпространение на трева и на амфетамини. Той е наркодилър! ", сподели още Тротинетката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР