Емили Тротинетката отново е под прожекторите! Разбира се, тротинетката й

...
Емили Тротинетката отново е под прожекторите! Разбира се, тротинетката й
Коментари Харесай

Случи се! Летящата Емили се търкаля 50 метра след падане от тротинетката СНИМКА

Емили Тротинетката още веднъж е под прожекторите! Разбира се, тротинетката й е с нея. Оказва се, че трансмомичето, което развива рекордни скорости в трафика, се е " пребило " на Околовръстното шосе в София. Този път е " летяла "  със 100 км/ч, похвали се самата Емили. В просторен пост в обществена мрежа, съпроводен от карта с обозначения от мястото на събитието, тя изяснява, че причина за случилото се е дъждът. Докато изпреварвала кола, гумите на тротинетката поднесли, кормилото се обърнало внезапно и тя почнала да се въргаля по земята цели 50 метра...

Ето какво написа Емили в Instagram, публикуваме излиянията й с истинския правопис:

Ще опиша за първият ми случай на рухване с тротинетката! За благополучие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви травми! Разминах се единствено със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!! 

Днес (23.август.2022) – вторник към 17:00 часа управлявах мощният електрически скутер ‘VSett 11+ Super’ по „ Софийски Околовръстен Път “ в региона на KFC и бензиностанция OMW (Манастирски ливади), посока Симеоново със скорост към 100 км/ч!
Да уточня!!! – Времето беше извънредно, валеше пороен дъжд, беше студено и имаше стихия!!! 

Но: Аз бях с всички нужни протектори ( каска, наколенки, налакътници ) 

Всичко беше наред, карах си по разпоредбите, съблюдавах нужната отдалеченост от колите и управлявах Ел. Тротинетката деликатно!
Но по едно време до момента в който си карам в междинната лента на градската автомагистрала, застигам автомобил, който очевидно се движи по постепенно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се сготвям за изпреварване! В същото време стартирам да върша трагичната маневра! След което, заради изобилния дъжд, гумите сервираха, кормилото се обърна внезапно наляво, по-късно пробвах да запазя баланс, само че не съумях, защото асфалта беше доста влажен, имаше пороен дъжд и мощен вятър!!! Следва рухване с към 100 км/ч в региона на KFC! 

За момент от секундата, не помня къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзкам със голяма скорост по платното! След което започнах да се търкалям и стопирах в мантинелата в региона на OMW!!! 
Тоест аз се влачих към 50 метра по пътя до момента в който спра от 100 км/ч! 

А тротинетката продължи още толкоз и спря на междинната лента 50 метра от мен! Автомобилите стопираха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха по какъв начин съм по-късно рухване, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията реалокираха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е положението на тротинетката!

След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се единствено със ожулване на дупето!

Не желаеме да сме неприятни пророци, само че се чудим има ли мощ, която да накара Емили да премисли държанието си? Защото в този момент й се е разминало, само че...
   View this post on Instagram   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР