Емили ще продължи да си кара тротинетката в знак на

...
Емили ще продължи да си кара тротинетката в знак на
Коментари Харесай

Емили ще продължи да си кара тротинетката като протест срещу убийството на таксиметровия шофьор

Емили ще продължи да си кара тротинетката в символ на митинг против " безхаберието на страната и полицията ". Тя разгласява коментар в Instagram.

Припомняме, че 34-годишен таксиметров водач умря след побой, почнал поради кавга на пътя в София. 

Ето и целия пост на Емили:

" Ще продължим да си караме тротинетката в символ на митинг за цялостното безхаберие на страната и полицията. Вчера отново са умъртвили от пердах таксиметров водач и младежа бияча на пътя отново несъмнено, ще го пуснат на независимост и ще го помилват както стана с килъра на Милен Цветков, оня ден също беше пребито до гибел едно гей момче от Пловдив. Какво става с тази страна! До по кое време ще се толерира такава експанзия!

Докога! Докато България не позволи на Емили да си смени пола в персоналната карта, до момента в който България не разреши на Емили да си откри естествена работа без да бъде дискриминирана и нападана. Докато не се откри мутра-побойника, който заплаши Емили пред КАТ и налиташе на пердах. Докато тази страна не и пристигна акъла да търсят същинските убийци на пътя и да ги санкционира, Ние ще продължим да си караме тротинетките и няма да се отхвърляме на инат на всичко и всички злобари!

Защото протестираме срещу експанзията, срещу мутрите, биячите и същинските убийци на пътя. Аман от завист и експанзия. Българино до по кое време ще си мутра и до по кое време ще живеем във безчовечен племена, апелирам страната да си свери малко часовниците към този момент сме 21 век! Ние няма да отстъпим и ще се борим до край! Писна ми да има завист, закани, побой и дискриминация към другите! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР