Емили Ратайковски сякаш е по-известна със скандалите около себе си,

...
Емили Ратайковски сякаш е по-известна със скандалите около себе си,
Коментари Харесай

Емили Ратайковски бясна на онлайн тролове: "Срам за всички вас! Не ми пука дали ме мразите"

Емили Ратайковски като че ли е по-известна със свадите към себе си, разголените фотоси, а напоследък и с майчинските си умения. 30-годишната хубавица, която другояче стана известна като модел и актриса, неотдавна стана майка за първи път, само че в Инстаграм постоянно валят десетки рецензии към нея.

Именно за рождения си ден тя разгласява фотография, на която е в компанията на дребното си момченце Силвестър Слай Аполо. Под фотографията тя написа, че това е мечтаната ѝ компания за рождения ден, само че казусът е методът, по който бе хванала и държи сина си. " Така не се държи бебе ", споделяха почитателите в мненията. " Научете се по какъв начин да държите бебето си. Това не е торба с котешка храна ", писаха почитатели на моделката, която по-късно изтри фотографията. 

Виж още: Double Trouble: Талантливи, чаровни и... идентични - те са най-популярните български близначки

Сега хубавицата сподели, че в последните месеци е засипана с сериозни мнения, ориентирани към майчинските ѝ умения. " Ние всички разсъждаваме за преди, по какъв начин засрамваха Бритни Спиърс и я назоваха неприятна майка, поради това, че шофираше с бебе в скута. Говорим за това по какъв начин би трябвало да се оправяме по-добре, като общество. В това време мненията ми са цялостни с ужасни забележки за това по какъв начин аз не заслужавам да бъда майка. Срам за всички вас. Не ми пука дали ме ненавиждате или ненавиждате звездите (или просто ненавиждате жените), само че е необикновено плашещо да си родител и никой не заслужава непознати да му споделят, че си неприятна майка ", показа манекенката в Instagram.

Виж още: Те нямат 18, само че са към този момент едни от най-богатите младежи в света

Въпреки че биологичният пол на бебето е мъжки, Емили Ратайковски показа в изявление, че ще чака от детето си да ѝ каже каква полова еднаквост е избрала, когато навърши 18 година " Кой ще бъде този човек? Какъв човек желае да бъде? Полът е доста повече от половия орган, с който детето е роден ", показа преди време пред People тя.

Виж още: Гери Стаменова от „ Аз съм Изи “ с доста неприятна преживелица, сподели и пострадвания

Изображение: https://www.instagram.com/emrata 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР