Емили Ратайковски ни е голяма слабост. и понеже сме сигурни,

...
Емили Ратайковски ни е голяма слабост. и понеже сме сигурни,
Коментари Харесай

С какво не са съгласни родителите на Емили Ратайковски

Емили Ратайковски ни е огромна уязвимост. и тъй като сме сигурни, че не сме единствените, ето за какво с интерес обръщаме внимание на Vogue Австралия, тъй като Емили е на корицата на януарския брой на изданието.

 Дуа Липа и английския Vogue - какво мисли изпълнителката за феминизма
Какво мисли Дуа Липа за феминизма

За мъжете, за дамите и за една историческа корица

Освен смайваща фотосесия, Емрата даде и изявление за списанието, в което още веднъж приказва за феминизма, както и за пристрастеността си към модата.

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Дек 12, 2018 в 1:17 PST

Емили Ратайковски споделя, че е израснала без телевизия, а вместо това фамилията ѝ е залагало на книгите, филмите и диалозите. А по отношение на книгите, споделя, че е мощно привлечена от символизма.

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Дек 13, 2018 в 12:33 PST

Семейството на Емили обаче не постоянно е според с метода ѝ на живот. Тя дава за образец, че не би им се харесал фактът, че до момента в който дава изявление за Vogue, тя носи безценен аутфит на Paco Rabanne и е съпроводена от защита. Всичко това им се вижда прекомерно, само че въпреки всичко я поддържат в начинанията ѝ, тъй като по този начин може да пътува и да бъде щастлива.

Публикация, споделена от Nicole Bentley (@nicolebentleyphoto) на Дек 13, 2018 в 11:48 PST

Не е никаква загадка, че доста хора я подлагат на критика поради метода ѝ на обличане. Емрата обаче счита, че той е изразно средство, посредством което изпраща известие. Защото е доста хубаво, когато се облечеш по този начин, както искаш, без да се съобразяваш с нормите на хората.

 Емили Ратайковски в Маракеш - нова доза завършения за модела
Емили Ратайковски още веднъж е секси в Мароко

Е, освен там

Емили Ратайковски споделя, че се стреми съвсем всеки неин пост в Instagram да е съпроводен с доза комизъм. Според нея, обаче доста постоянно той се губи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР