Емили Ратайковски е кралицата на прилепналите по тялото рокли, които

...
Емили Ратайковски е кралицата на прилепналите по тялото рокли, които
Коментари Харесай

"Как е възможно да изглеждаш толкова добре?": Емили Ратайковски в супер тясна рокличка

Емили Ратайковски е кралицата на прилепналите по тялото рокли, които акцентират всяка извивка. Сексапилната манекенка и актриса няма терзания да демонстрира тялото си и употребява всяка опция да направи тъкмо това. Наскоро хубавицата сподели съвършеното си тяло и на подиума, когато дефилира на ревюто на Savage x Fenty в Лос Анджелис. 

Виж още: Кристиан Кирилов и Джулия - за следващ път го потвърдиха: Те са най-фит фамилията измежду звездите

Емили бе облечена с розов бански с прашка с висока талия и сутиен без презрамки. Всички обаче обърнаха внимание на тялото на Ратайковски, която роди сина си Силвестър преди шест месеца. Тя шокира всички спои почитатели дни след раждането, като сподели съвсем възобновена форма, само че много хора я подлагаха на критика, тъй като основава нереалистични показа за женското тяло след раждане.

Виж още: Галин за затварянето на нощните заведения: Единственият метод е да се имунизираме! 

Хубавицата постоянно споделя фотоси, на които е облечена в супер тесни облекла, които постоянно провокират мъжката половина от почитателите ѝ, които не пестят комплиментите си. Всички се чудят по какъв начин е допустимо 30-годишната Емили да наподобява по този начин, само че истината е, че с малко повече свободно време, здравословна храна, процедури и фитнес... всичко това е допустимо.

Изображение: https://www.instagram.com/emrata/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР