Емили Хенд — израелско-ирландското 9-годишно момиче, за което първоначално се

...
Емили Хенд — израелско-ирландското 9-годишно момиче, за което първоначално се
Коментари Харесай

Емили Хенд, израелско-ирландско 9-годишно момиче, за което се смяташе, че е убито от Хамас, сред заложниците, освободени от Газа

Емили Хенд — израелско-ирландското 9-годишно момиче, за което в началото се смяташе, че е било погубен от Хамас — беше измежду 17-те заложници, освободени от Газа в събота, се споделя в изказване на кабинета на израелския министър председател Бенямин Нетаняху.

Тя беше освободена с втората група заложници – 13 израелци и четирима тайландци – след в началото освобождение на заложници в петък, първия ден от краткотрайното преустановяване на огъня.

Емили беше измежду седем деца на възраст от 3 до 16 години и шест дами на възраст от 18 до 67 години, които бяха освободени във втората група, заяви кабинетът на министър-председателя.

Емили, която беше на 8 години, когато беше отвлечена от Хамас по време на техните терористични офанзиви против Израел на 7 октомври, в началото се смяташе, че е убита от въоръжените групи. Тя отпразнува деветия си рожден ден на 17 ноември в плен в Газа.

сподели пред CBS News два дни преди рождения ден на щерка си, „ Тъжното е, че тя даже няма да знае кой ден е. Тя н...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР