Емили Хартридж си отиде едва на 35 г.Великобританската тв водеща

...
Емили Хартридж си отиде едва на 35 г.Великобританската тв водеща
Коментари Харесай

YouTube звезда загина при инцидент с електрически скутер

Емили Хартридж си отиде едвам на 35 година

Великобританската тв водеща и YouTube влогър - Емили Хартридж, умря на 35-годишна възраст, откакто катастрофира с електрически скутер в петък. Това е първият съдбовен конфликт в Англия с присъединяване на лидер на е-скутер, написа Дир.бг.

``
реклама

Емили Хартридж умира петък сутринта, когато се сблъсква с камион на кръгово придвижване в югозападен Лондон. Тя е една от първите звезди в обществените медии, станала известна преди 7 години с видеоклиповете си " Десет аргументи, за какво... ", които показват комичната страна на актуалния живот.

След като видеата ѝ доближиха до 3 млн. гледания на месец, тя стартира да прави телевизионни излъчвания и да интервюира известни артисти, като Еди Редмейн и Хю Джкаман.

Смъртта ѝ бе оповестена в нейната публична Инстраграм страница.

" Здравейте на всички! Ужасно е да споделим това в Инстаграм, само че знаем, че очаквате да видите Емили през днешния ден и това е единственият метод да се свържем с всички вас едновременно. Вчера Емили претърпя случай и умря. Ние всички я обичахме и тя в никакъв случай няма да бъде забравена. Тя докосна толкоз доста животи, че е мъчно да си представим дните без нея. Емили беше доста специфичен човек ", написа в обявата.

Съобщението беше коментирано от хиляди хора, които изрекоха своите съболезнования и споделиха какъв брой вдъхновяваща е била влогърката за тях.

" Сърцето ми е със фамилията и приятелите на Емили. Това е подобен потрес. Изпращам им цялата си обич и се апелирам с вас ", написа артистът Хари Гарднър.

Полицията проверява мястото на злополуката на кръговото кръстовище, което през 2015 година е актуализирано по този начин, че да държи велосипедистите отделени от останалия трафик. Гражданите намират новия му тип за замайващ, а предходната година на същото място умря велосипедист, откакто беше блъснат от камион за отпадък.

Все още е нелегално да се карат електрически скутери по публичните пътища на Обединеното кралство, само че милиони хора ги употребяват, като все по-голям брой от транспортните средства се продават във Англия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР