Емили е била върната от няколко ресторанта и клубове във

...
Емили е била върната от няколко ресторанта и клубове във
Коментари Харесай

Нова драма с Тротинетката: Гонят я от заведенията във Варна

Емили е била върната от няколко ресторанта и клубове във Варна, които пробвала да посети с обичаните Тихомир и Елизабет

Нова драма се заформи към Емили Тротинетката. След като излезе от килията, където прекара два месеца, и се реалокира да живее във Варна, в този момент блондито понесе нов удар - не я позволяват да влиза в заведениятя на града.

Емили е била върната от няколко ресторанта и клубове във Варна, които пробвала да посети с обичаните Тихомир и Елизабет, и твърди, че притежателите им са я вкарали в лист с клиенти, които не трябва да бъдат допускани

" При влизането ни в ресторанта сервитьорът незабавно ни спря, уточни мен и сподели: " Имаме възбрана да те пускаме в заведението поради видеото “. Тихомир и Елизабет ги пуснаха - мен не! И всичко е поради клипа, в който участвах. Аз нямам виновност. Всички непринудено се включиха в това видео. Също по този начин съдът направи експертиза на момчето и се оказа, че то е изцяло крепко и няма специфични потребности " твърди Емили.

" Въобще не мога да схвана защо е целият този звук. Просто ние сме младежи и се забавлявахме. Страх ме е, че всички са се настроили срещу мен и занапред ще чувствам отрицателното отношение на хората “ споделя Тротинетката, представена от „ България Днес “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР