Емили Блънт разкри нещо доста странно! Има три думи в

...
Емили Блънт разкри нещо доста странно! Има три думи в
Коментари Харесай

Емили Блънт се отказва от роля веднага, ако види три конкретни думи в сценария

Емили Блънт разкри нещо много необичайно! Има три думи в сюжета, които я отхвърлят изцяло от дадена роля. 41-годишната актриса, известна с функциите си във филмите „ Опенхаймер “, „ Нито тон “ и „ Мери Попинз “, направи признанието, до момента в който промотираше телевизионната стратегия „ Англичанинът през 2022 година “.

Емили Блънт разкри нещо много необичайно!

Сериалът наблюдава героинята ѝ Корнелия Лок – жена, която подхваща задача за възмездие в Съединени американски щати през 80-те години на предишния век против индивида, който счита за виновен за гибелта на сина ѝ.
Със стабилен рейтинг от 87% от рецензията в Rotten Tomatoes филмът се оказа огромен шлагер.

Но, в случай че в сюжета се бяха появили три избрани думи, тя щеше да се откаже от ролята.

В изявление за The Telegraph Блънт сподели: „ Обичам героини с загадка. И ми хареса жизнерадостта на Корнелия, нейната вяра, нейната доверчивост. Най-лошото нещо е, когато отвориш сюжет и прочетеш думите „ мощна женска роля “. Това ме кара да присвивам очи – към този момент съм навън. Скучно ми е “.

Актрисата счита, че от героините, на които се приписва недолюбваната от нея фраза, се чака да нямат съвсем никакви страсти.

Тя сподели: „ Тези функции са написани като необикновено философски пози, от самото начало се държиш строго и казваш мощни неща. “

През 2023 година Блънт разгласи, че прекъсва актьорската си кариера за цяла година, с цел да прекарва повече време със фамилията си.

Тя има две деца със брачна половинка си Джон Красински – Хейзъл на 9 години и Вайълет на 7.

В подкаста Table for Two актрисата сподели: „ Тази година няма да работя. Миналата година работих много, а най-голямото ми дете е на девет години, тъй че сме в последната година на едноцифрено число. И просто усещам, че има крайъгълни камъни в техния ден, които са доста значими, когато са дребни. И те са: „ Ще ме събудиш ли? Ще ме заведеш ли на учебно заведение? Ще ме вземеш ли? Ще ме сложиш ли да дремя? И аз просто би трябвало да бъда там за всички тях за прочут интервал от време. И просто почувствах това до мозъка на костите си. “

След това Блънт приказва по какъв начин поемането на огромни планове се отразява на връзките ѝ с децата и за „ виновността “, която изпитва след това.

„ Прекарах прелестно времето си в плановете, които направих предходната година “, сподели тя. „ Някои бяха по-напрегнати от други, някои бяха по-трудни от други. Някои отнемаха повече време от други. Тези, които лишават доста време, мисля, че за мен стават все по-малко и по-малко, единствено поради прочувствената цена за мен, за децата, за салдото. И изпитвам възприятие за виновност, мисля, че всички майки са такива. “

Източник – The Telegraph/Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР