Емили Блънт разкри, че колегата й от Опенхаймер Килиан Мърфи

...
Емили Блънт разкри, че колегата й от Опенхаймер Килиан Мърфи
Коментари Харесай

Емили Блънт от Опенхаймер разкрива, че Килиан Мърфи си е разбил главата, докато спи

Емили Блънт разкри, че сътрудника й от Опенхаймер Килиан Мърфи инцидентно си е разрушил главата по време на добър нощен сън.

Звездата от The Devils Wear Prada, 41, се причисли към своите сътрудници Килиан, 47, и Робърт Дауни младши, 58, в Jimmy Kimmel Live! в четвъртък вечерта. В един миг тя разкри специфична възглавница, която е купила за ирландската икона Килиан, която го е наранила по главата измежду нощ. Тя видя, че основният мъж има остра потребност от сън, до момента в който снима наградения филм за основаването на атомната бомба.

Говорейки с водещия Джими, тя сподели: „ Просто почувствах, че Килиан има потребност, даже повече от храна, от сън в този филм. Затова му купих тази доста красива възглавница, която съм захласната от тези възглавници, това е възглавница Hästens. " „ Подарих му тази възглавница, но… имаш ли нещо срещу да опиша историята? “ — попита тя Силиън.

Емили продължи: „ Той в действителност се наслаждаваше на тази възглавница една нощ и се разсъни измежду нощ, това ми сподели на следв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР