Емили Блънт и Днон Красински станаха Холивудската двойка на годината.

...
Емили Блънт и Днон Красински станаха Холивудската двойка на годината.
Коментари Харесай

Емили Блънт и Днон Красински станаха Холивудската двойка на годината

Емили Блънт и Днон Красински станаха Холивудската двойка на годината. Един от основните моменти в брака им идва ненадейно, по време на трансконтинентален полет при започване на 2017 година
Красински пътува, с цел да се срещне с ръководителите в Парамаунт Пикчърс и да обсъдят сюжета на кино лентата „ Тихо Място “, на който той е сценарист и режисьор. Емили пък е обезсърчена от основната роля в „ Мери Попинс се завръща “, подготвена да се откаже от нея. (Мери Попинс е магическата бавачка, един от най-обичаните персонажи на Дисни). Двойката тогава към този момент има две чудесни дребни дъщери, нов дом в Бруклин и процъфтяващи кариери, отбелязва " Холивод кореспондент ".

По време на този полет Джон убеждава брачната половинка си да одобри ролята. Тя му дава отговор: „ Ей, слушай, не знам дали ми харесва концепцията, само че ще се заема, тъй като те обичам! “ В изявление тя споделя, че е нарушила една свое желязно предписание – да не стартира нов филм преди да са минали най-малко пет месеца от завършването на предходния. И по този начин, за премиите Оскар 2018, се чака двамата да бъдат номинирани поотделно. Той за сюжета на „ Тихо място “, а тя за ролята си в „ Мери Попинс се завръща “.

Превод: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР