Емил ЙОТОВСКИЗнам, че е отблъскващо, но започвам с документ -

...
Емил ЙОТОВСКИЗнам, че е отблъскващо, но започвам с документ -
Коментари Харесай

Изяж това, ако можеш

Емил ЙОТОВСКИ
Знам, че е отблъскващо, само че стартирам с документ - Регламент 2023/58. Това е позволение, което разрешава в страните от Европейски Съюз да се ядат ларви. Сушени ларви, на прахуляк, на паста като добавка. Ларвите са на насекомото " дребен мрачник ". Това, несъмнено, не се прави, с цел да се избави човечеството от апетит. За друго е.
Няма място за паника. Нима не сте привикнали да ядете кренвирши и салами без месо, кашкавал от соя или реплика на прясно мляко, пристигнало непосредствено от лабораторията?
Какво ще се случи с организъм (вашия организъм), който се принуждава да яде изцяло несвойствена храна? Отговорът е бърз и явен: " На кого му пука?! " Ще се направи проучване от " самостоятелна лаборатория ", която ще твърди, че не взима пари от на никое място, че не знае смисъла на думата " лобист " и ще се пусне един огромен пиар за това по какъв начин бръмбарът не отделя метан като п...ди. Как тъкмо тези ларви се отразяват на човешкия организъм обаче ще остане мистерия. Същото като загадката какво става с телата ни при консумация на ГМО храни. А щом е мистерия, към този момент е доктрина на конспирацията и вие, съмняващите се, сте конспиратори. Разбирайте - нарушители. Вашето мнение ще бъде трито, преследвано и в случай че не ви пристигна акълът в точния момент - и глобено. Затова лапайте ларвите с кетчуп (за по-добър вкус) и преглъщайте.
Вече съм в очакване на кохортите научни сътрудници, хабилитирани представители и математици да обяснят по какъв начин всичко е наред. Но вие си знаете, че не е по този начин. Нищо не е наред. Вие към този момент ядете ларви. Няма да ви избави и четенето на етикети. Има способи и това да се заобиколи. Нали знаете?
Никой не опитва с храната ни. Експериментът към този момент сме ние.
За тези, които не се сещат - това отваря вратата на всеки производител на колбас, кашкавал, бисквити да ви черпи и с ларви. А вратата за смяна на нашите местни държавни стандарти за произвеждане от дълго време е отворена. Полулегално.
От яденето на ларви може да ни избави единствено едно нещо. Да се окажат по-скъпи, в сравнение с обичайните първични материали. Надявайте се.
А до тогава - яжте и се молете да ги заобичате.
Факти.бг
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР